Az élet nem áll meg. Ma is takarított a Tiszta Buda

Kerületünk polgármestere továbbra is teszi a dolgát.

Az önkormányzati választásokat az egyik legnagyobb különbséggel megnyerő polgármesterünk, továbbra is a lakosságért cselekszik. Lehet így is. Örsi Gergely Budát választotta. Hogy minden erejét a kerület lakói érdekében tudja mozgósítani, még az MSZP-ből is kilépett.

Hétről hétre járja a kerületet a Tiszta Buda akció, melynek során rendszeresen kijelölünk egy vagy több útszakaszt, ahol komplex nagytakarítást végzünk gépekkel és kézierővel.

Szerdán a Hidász utca és a Fenyves park környezetében takarítottak kollégáink.

Az akció folytatódik, és egyúttal arra kérünk mindenkit, hogy ügyeljenek a takarítások előtti esetleges forgalmirend-változásokra, hagyjuk szabadon a kijelölt területeket, hogy a lehető legalaposabb munkát végezhessék kollégáink, hiszen a tiszta közterület mindannyiunk érdeke.

Köszönöm városrendészeink segítségét az előkészületekben és a forgalomirányításban, illetve a környéken élőknek és közlekedőknek a közreműködést és a türelmet!

Jövő hét szerdán terveink szerint a Kuruclesi út zsákutca szakászán folytatódik a komplex takarítás. Az útszakaszon természetesen kihelyezett tájékoztatók jelzik majd a munka kezdését.


Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük